Феновете на Арнолд Шварценегер го познават от киното като Терминатора.

След като започна кариера в политиката той стана известен като Губернатора.

А сега, след като призна за извънбрачното си дете, той се прекръсти на Сперминатора, съобщи Ройтерс.

Медиите в САЩ бяха потресени от скандалното разкритие, че Шварценегер е баща на детето на своята прислужница Милдред Баена.

*Милдред Баена

Преди десет години той е имал връзка с тази жена в периода, когато е бил женен за Мария Шрайвър и се е кандидатирал за губернатор на Калифорния.

Миналата седмица Шварценегер обяви публично развода си. След 25 години брак и четири деца, той се разделя с жена си.

Основната причина за разпадналия се брак е обвинението през 2003 г. към Губернатора, че е упражнявал сексуален тормоз върху различни жени. В тази ситуация съпругата му се застъпи за него, но след последното разкритие за детето му, тя била потресена.

*Арнолд и Мария

Случилото се с Шварценегер се смята за "най-оскърбителния скандал в Холивуд" след историята от 1992 г. с Уди Алън и осиновената от него и приятелката му Мия Фароу дъщеря Сун-И Превин.

В медийното пространство скандалното разкритие се коментира непрекъснато, а за Шварценегер казват, че е „най-големият лицемер", "сериен женкар", безотговорен и арогантен към семейството си.

Скандалът с извънбрачното дете вълнува САЩ вече четири месеца. Период, в който Терминатора приключи с политическата си кариера и се завръщаше към професията си на актьор.

Семейството на Шварценегер е потресено и изморено от непрекъснатия медиен интерес около случая. Въпреки това децата му твърдо застават зад семейството си и го подкрепят безрезервно, пише trud.bg.