"Видях Коцето-Калки в парка на Редута - буташе количка с малко бебче, но дали е негово?". “И аз го бях виждала с количка и бебе в Борисовата преди около месец. Майката със сигурност не беше съпругата му Жози”.

Този диалог в най-голямата Интернет-клюкарница – сайтът bg-mamma, взриви личния свят на певеца.

Има ли Коцето извънбрачно дете, започнаха да се питат негови фенове и колеги.

Преди няколко дни в тв шоуто “На инат” Коцето-Калки не отрече шокиращата вест, че съвсем наскоро е станал баща на дете, което обаче не е от съпругата му Жозефина.

„Не мога да говоря за личните си неща пред толкова хора и затова ще го запазя в тайна. Ще ти кажа истината насаме след края на предаването”, лаконично заяви певецът- стоматолог.

Според мълвата Коцето е станал татко от друга, доста по-млада жена, с която имал връзка от почти 2 години. Той е признал детето.

Коцето и законната му половинка – д-р Жозефина Георгиева, имат 25-годишен брак, от който, уви, нямат дете. Именно затова Жози, както я наричат близките й, философски приела забежката на Коцето и появата на бебето.

„Има два начина да се постигне дълъг и успешен брак като нашия. Единият е жената да държи мъжа си на много дълго въже, а другият е да му извади сърцето и да го постави в стъкленица”, пошегува се Калки, визирайки специалността на Жозефина, която е кардиолог, пише blitz.bg.

Снимка(водеща): Bulphoto