Ованес и Милена, която е студентка в НАТФИЗ, се познават от няколко години, но чак преди няколко месеца отношенията им се задълбочили.

"Обещахме се един на друг. Хората знаят, че в годежа няма сигурност и може да не се премине в брак. Но аз съм арменец, в нашата общност се държи на тези традиции.", обяснява Торосян.

Новата кино надежда е роден в Армения през 1987г. През 1993г. родителите му се преместват в София. Ованес е от стара театрална фамилия. Прабаба му и прадядо му са били актьори, двамата му дядовци - оперни певци. Баща му и чичо му са имали собствен театър в Армения.

„За „Тилт“ подходих по различен начин към ролята. В „Източни пиеси“ реших да пробвам метода на Робърт де Ниро (той си избира една сцена в сценария и в нея хвърля най-голямата си игра). Избрах си две сцени, в които дадох всичко от себе си, а в останалите сцени избрах историята да ме води. В „Тилт“ във всички сцени съм на сто процента, само в най-важната съм напълно пасивен, разказва в свое интервю наскоро младата надежда на българското кино, пише blife.bg.