Противно на първоначалната информация, Аштън Къчър няма да замести уволнената звезда на сериала „Двама мъже и половина“ Чарли Шийн, а ще получи нова роля.

Вътрешни хора разкрили пред медиите, че сценаристите Чък Лори и Лий Арнсон вече са пренаписали сцените, така че да въведат в сюжета новия персонаж, чието име все още се пази в тайна, пише bliasak.bg.

Въпреки че засега нито от телевизия CBS, нито говорителите на Аштън са потвърдили официално новината, че той ще се присъедини към звездния екип на поредицата, актьорът Джон Крайър, който играе ролята на брата на Чарли – Алън, заявил, че е страшно щастлив, че ще работи с него.

*Аштън Къчър

„Аштън е страхотен професионалист и е много талантлив. Останалите ми колеги също са много развълнувани, че той става част от „Двама мъже и половина. Искам да изразя огромната си признателност към Чарли Шийн за осемте страхотни сезона, в които играхме рамо до рамо. Много съм горд от съвместната ни работа и той винаги ще ми липсва, но с нетърпение чакам да започнем снимките за новия сезон“, заявил Джон Крайър.

*Джон Крайър

Уволненият Чарли Шийн обаче не споделя ентусиазма на колегите си относно бъдещето на сериала.

„Наслади се на шоуто, Америка! Гледайте демо версията на „Двама мъже и половина“ всеки понеделник“, заявил саркастично актьорът.

*Чарли Шийн