Брадърът Денислав, който в последно време се изявява като фолк изпълнител, е огорчен от слуха, че е забягнал в Холандия.

Припомняме, че миналата седмица излезе информация, че риалити героят е заминал за страната на лалетата, където изкарва пари, защото бил притиснат от кризата у нас.

Оказа се, че това е пълна лъжа и най-вероятно мълвата е била спусната от негови "доброжелатели".

"Това са пълни глупости! Понякога се чудя на някои медии как им ги ражда акъла подобни измислици?! Или ако им подават информация, не си ли правят труда да я проверят първо?!", недоумява Денислав.

Той добави, че изкарва достатъчно пари в България, живее чудесно и няма нужда от това да ходи да работи в чужбина.

"Досега не ми се е налагало да ходя на гурбет в чужбина. Не, че има лошо в това. Но ако се стигне до нещо подобно, ще го съобщя", с усмивка отбелязва Денислав.

Изпълнителят на хита "Професия блондинки" в последно време избягва медийни изяви, тъй като не иска да се набива в очите на хората с неща, които никого не засягат.

"Масова практика е у нас "звездите" да правят и невъзможното, за да се пише за тях. Аз не съм такъв. Когато наистина има какво да кажа, излизам и го правя", споделя артистът на "Real enterprises".

През изминалата седмица стана ясно, че докато някой изпрати Денислав в Холандия, той всъщност е работил над новата си песен "Пук-пук-пука ти".

Поредното му авторско парче ще се появи съвсем скоро за радост на всички негови почитатели.