Фолк певицата Галена коментира пред „Нов фолк“, че в последно време е много разочарована от почитателите на поп фолка в България.

Според нея те не оценяват това, което изпълнителите правят за тях. „Феновете ни като че ли станаха много капризни и дори не могат да се зарадват на мащабни проекти – събират се изпълнители, правят се дуети, снимат се интересни клипове, влагат се и средства, и много усилия… Певците сме толкова щастливи, че сме направили нещо различно, а в един момент като видим, че феновете са пренаситени и по-скоро недоволни, самите ние губим мотивация и хъс“, споделя Галена.

Тя не говори конкретно за свои проекти, а като цяло виждала едно негативно отношение към проектите на всичките й колеги. „И не само за клипове, но и за песни. В „Шоуто на Иван и Андрей“ например очакваха да изпея нова песен… Да, и песента, която щях да изпея, нямаше да е новата на Кости, както настояваха някои фенове, защото аз не мога да пускам песни всеки ден. Щях да изпея „Да ти го дам ли“, но не се чувствах добре – дори в последния момент, докато слиZах по стълбите, имах чувството, че ще падна. Тези неща няма как да се знаят от феновете, но точно защото не се чувствах добре, предпочетох да не пея“, оправдава се Галена пред „Нов фолк“, цитират от kliuki.bg