След като миналото лято Асдис Ран показа прелести в родния "Плейбой", сега тя ще стори това и в германското издание на прочутото мъжко списание, научи .

От тамошната редакция са откупили еротичната фотосесия на "Ледената кралица" и ще я публикуват в юлския или августовски си брой, като снимките на Асдис ще красят между 6 и 10 страници на списанието.

Германският "Плейбой" има над 1 млн. читатели, така че славата на красивата исландка в Бундесрепубликата е гарантирана.

В момента Асдис е в България, а от утре нейната дебютна модна колекция "Midnight Queen Dress Collection" ще е по витрините. Моделите в нея се отличават с неустоим сексапил.

Красивата скандинавка ще използва времето, прекарано у нас, и за да потърси апартамент за себе си и своето семейство.

Асдис планира да прекара лятото в България заедно с трите си деца, а съпругът й Гардар Гунлаугсон се оглежда за нов отбор, тъй като договорът му в Германия изтича.

Тези дни се появи информация, че исландският модел иска да се засели за постоянно в родината ни. Преди две седмици тя дори подала документи за българско гражданство, гласи последната клюка.

Дали исландският вулкан окончателно ще застине в слънчева България, тепърва предстои да разберем. Едно е ясно – мъжете у нас не са я забавили и с удоволствие ще очакват завръщането й.

Вижте фотогалерия:

Асдис Ран за Playboy

Асдис Ран за Playboy - непубликувани снимки