"В последната една година, откакто се занимавам с музикалната телевизия, има моменти, когато чак не се сещам, че искам някой да ме топли"- споделя Десислава в "Горещо" по Нова телевизия.

Тя призна, че няма тайнствен спонсор, който да налива пари в телевизията й и сама инвестира в начинанието си. "Много бавно се случват нещата"- откровена е певицата. Решила е да прави телевизия, защото нейните клипове не се излъчват никъде. Идеята й е да обедини изпълнители, които нямат поприще на изява в телевизионен ефир и така да им помогне, пишат от "Сигнал +".

"В едната телевизия не става с плащане /б.а. при бившите й продуценти/, а в другата става с много плащане и е по-добре да си направиш собствена телевизия"- споделя изпълнителката, която вече година е собственичка на телевизионния канал DSTV.

Десислава признава как още в най-ранните си години е била впечатлена от Глория, но никога не е предполагала, че един ден и тя ще стане така известна. "Въобще не са били смели мечтите ми. Спомням си, че стояхме в гримьорната с Глория и аз леко треперех от възторг и й споделих: "Глория, колко искам и аз да имам хит" - и тя ми каза: "Спокойно и ти ще имаш"- спомня си Десислава за едно съвместно тяхно участие преди години, когато тя имала едва няколко записани песни, пък Глория била най-актуалната поп фолк звезда.

Години наред темата за раздялата на Десислава с "Пайнер" не спира да вълнува феновете и всички любопитни да разберат какво точно е попречило да продължат да работят заедно. Вече от дистанцията на времето изпълнителката разкрива:

"Тогава така съм мислила. Имахме някакви малки спорове и много емоционално подходихме. Беше свързано с една песен, за която аз си бях платила текста и музиката беше моя. Те искаха да пишат, че те са продуценти. Ядосах се от този факт. Имаше и някаква клауза...Става така, че продуцентът разполага с всички права, които ти си си платил. Много е дребнаво. Била съм и аз като някакво петле, много наперено"- спомня си тя.

"Процентът, който тогава беше към продуцента беше толкова малък, че съм сигурна, че сега въобще няма такъв"- споделя Десислава и признава, че е отчислявала 25% от своите участия за продуцентите си.

"Прекалената емоция ми попречи да погледна по-трезво на ситуацията, предполагам и на г-н Димитров също"- казва блондинката.

Ударите срещу нея започнали веднага след раздялата с бившите й продуценти. Бившите й продуценти патентовали името "ДесиСлава" и нямала право да се представя с него. С името на фирмата си също имала подобен проблем. В този най-труден период, тя дори загубва гласа си от притеснение. Песните за албума й били готови, но нямало как да влезе в студио и да ги запише, обяснява изпълнителката и признава, че това бил един от най-трудните й периоди.

"Аз съм всичко друго, но не и фалшив човек"- каза за финал Десислава.