Еуфорията от Кралската сватба постепенно отминава. Въпреки това, може да се каже, че Лондон си има нова любимка - дукесата на Кеймбридж Кейт Мидълтън е в центъра на вниманието.

Една от най-известните манекенки в света и горда англичанка Кейт Мос реши да провокира съименницата си, като се съблече за марката бельо "Agent Provоcateur" в леко шокираща и скандална реклама, пише blife.bg.

На снимката Кейт е гола, прикрила интимните си части със сватбен букет от бели рози, на главата си носи тиара и воал, който нежно се спуска до земята. Посланието е ясно и категорично "There is only one Kate in London" (Има само една Кейт в Лондон). Постерът е лека закачка по повод кралската тема и манията по Кейт Мидълтън,  която вече официално ще се назовава Катрин. 

*Кейт Мос

Добре знаем, че мис Мос е позната предимно с наркоманските си и пиянски изцепки в миналото, независимо колко успешен модел и муза на световните дизайнери е тя. Кейт Мидълтън засега бие по точки съгражданката си, ако не с друго, то поне с примерно поведение и класа.

*Катрин Мидълтън (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Вижте фотогалерия:

Сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Вижте видео: