Гаджето на Дарко Тасевски стана обект на странна кражба. От дома, обитаван от нея и половинката й Дарко Тасевски, са задигнати само нейни вещи.

Между тях и бикините й. Апаш проникнал в къщата на футболиста в столичния квартал „Бояна” е крал селективно – само Ромимините неща и главно прашките й. Обирът се случил по време на празниците, когато домакините естествено отсъствали от дома си. Обиталището на македонеца станало обект на набезите на крадци, които направили великденска обиколка на богаташките имоти.

Този, на когото се паднала честта да сайдиса къщата на футболиста, се съсредоточил в задигането на сешоара и машата й, освен споменатите гащички. Явно й е бил таен обожател. Някои го квалифицират като изкрейзил перверзник.

Това е така, защото не можели да си обяснят как е могъл да остави скъпия лаптоп на Дарко Тасевски, както и други очевидно скъпи неща, намиращи се на видни места, а да отмъкне сравнително евтините атрибути на дамата, която напоследък е спрягана за не особено вярна на половинката си. Кражбата на „Герена” се обсъжда с елементи на насмешка. Говорят си за какви ли перверзни цели ще бъдат използвани екземпляри от интимното бельо на хубавата миска Ромина Андонова, пише kluki.bg.