Целият Благоевград вече мрази майка Маргарита

Новият прякор на Маргарита Бербатова е Божията майка. Разбира се, той й е даден от съгражданите й в ироничен смисъл. Причината е, че се изживявала като майка на Младенеца.

Медицинската сестра в благоевградската болница вече въобще не криела грандоманията си и се дуела на простолюдието, което нямало шанса на е родило син като нейния. Съгражданите й едва я понасяли и с основание, при положение, че ги предизвиквала не просто да й завиждат, което те вече не правели, а да я ненавиждат. Последната й мания била за преследване от страна на местна журналистка, която тя тормозела поради внушение, че е жертва на прекомерен интерес.

Иначе и досегашните й прояви не я слагаха в числото на почитаните дами в глада. Особено откак и събраха един куп компрометиращи обстоятелства. Едно от тях е фактът, че има по-млад от нея любовник, с когото пилее парите, възлизащи на 5000 лева, които звездното й синче й отпуска като месечна издръжка. Не стига това, но се говори, че е завела младото си гадже в Манчестър и се наложило да я посрещат Елена и Митко в продължение на няколко дни в дома си в Англия.

Освен това се разчу, че парите, които Бербо й поверил за издръжката на болния си дядо, самотно живеещ на село, майка му изхарчила за скъпи парфюми и други глезотии. Благодарение на ескпресното посещение на футболиста дядото бол спасен. Въпреки всичко от цялата си българска рода Митко общувал само с майка си,пише kluki.bg.