Пленителната блондинка не пие кафе, въпреки че води "На кафе". Не желае да сключва брак, въпреки че казва за човека до нея, че именно той е мъжът. Не обича да спортува, а фигурата и младостта, която излъчва, са като на добре тренирано момиче. Пада си по покера, но е достатъчно вярваща, за да се помоли за здравето на близките си. За страховете и щастието, за очарователните си противоположности разказва самата Гала...

-Каква е тайната толкова години предаването "На кафе" да се запази на екран и да се подбират интересни теми и гости?

-Имам страхотен екип, това е истината. Хора, които търсят непрекъснато най-интересните, най-актуалните неща, най-впечатляващите.

Следим зрителския интерес, следим рейтингите – какво се гледа, какво се търси, следим във Фейсбук какво ни пишат зрителите и какво очакват от нас, какво не им харесва. Много точно преценяваме всяко едно нещо и най-вероятно на това се дължи. Имам страхотен екип!

-Скоро да очакваме ли смяна на декора?

-Настоящият декор е прекрасен. Няма друг такъв в българския ефир. След като ни върнаха отново на екран, бяхме с един декор. На следващата година го сменихме и сега е третият сезон с новото завръщане на „На кафе" с друг декор. Този не ми се иска да го сменяме следващия сезон. Обикновено всеки сезон „На кафе" сменя декора си, поне на мен ми се струва да е нормално така. Но в този съм влюбена и може би ще остане и другия сезон.

-Кои са гостите в "На кафе", който са Ви впечатлили?

- Много хора, но винаги съм казвала, че любими са ми хората на изкуството и специално актьорите са моите любими гости. Много ги харесвам. Един от последните ми разговори беше с Александра Сърчаджиева, която направи много лични, дълбоки и емоционални признания, свързани с нейния баща – Йосиф Сърчаджиев. Още съм под влиянието на това, което каза. Всеки ден почти имам нещо, което ми остава от гостите...

-Какво Ви дава кофеин в живота?

-Работата, срещата с интересни хора, гостите в предаването, приятелите ми, дъщеря ми. Много неща... Пътуванията. Всичко що е спорт пък не ми е любимо, въпреки че се насилвам да ходя на фитнес от време на време, за да съм във форма.

-Трябва ли до успялата жена да има успял мъж?

-Според мен трябва да има мъж със самочувствие и по-малко комплекси, ако е възможно. Това е много важно да има до една успяла жена.

-Тези важни неща сигурно ги откривате в човека до Вас – Стефан?

-Да. Мисля си, че Стефан е мъж. Като всеки от нас сигурно има своите комплекси, но те са толкова малко, че аз дори не ги знам какви са.

-Мислили ли сте да имате деца с него?

-Много мислим за деца, много се говори за това, много се пише за това. Аз все си казвам, че сега не мога, сега не е моментът, а всъщност за мен специално няма кога да дойде по-подходящ момент, става все по-неподходящо. Но в крайна сметка вярвам, че това е Божа работа и ако трябва да се случи, ще се случи. Ако не – здраве да е.

-Но нямате нищо против да имате още поне едно дете?

-Нямам нищо против.

-Планирате ли сватба?

-Не. В никакъв случай. Вече съм минала по този път, до нищо добро не е довело това. Не че специално сключването на брак е довело до нещо лошо, но не мисля, че е необходимо, за да осмисли или за да сплоти и засили емоциите в една връзка, така че смятам, че е ненужно.

-Щастлива ли сте?

- Да!

-Преди пет години, например, щяхте ли да кажете същото?

-Надали. Не, по-скоро щях да кажа "не".

-От какво се плашите най-много?

-От това да не загубя близък човек, това са ми най-големите страхове. Затова и когато се моля за нещо, първото е хората около мен, хората, които обичам, близките ми, приятелите ми да са живи и здрави.

Източник: "Нова телевизия"