Една от най-популярните момичешки групи - Spice Girls, които събираха десетки хиляди фенове на своите концерти могат да сбъднат мечтата на онези, които все още страдат за тях, след като групата се разпадна

Спайската Гери Халиуел, от вече несъществуващата банда, призова своите колежки да се съберат отново. Събитието, за което тя се гласи е сцената на откриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012-та.

Чрез това свое желание и с появата на Spice Girls отново пред света, Гери желае да популяризират отново и да покажат силата на британската музика.В свое интервю изпълнителката споделя, че групата е голяма и важна част от живота й и винаги ще си остане такава. Тя заяви, естествено при желание и на останалите от групата, че е отворена към нови проекти заедно с тях, пишат от Blife.

За момента Spice Girls са сред непотвърдените изпълнители за откриването на Олимпийските игри в Лондон. Сред сигурните участници са имена като Coldplay, Joss Stone, Muse и Gorillaz.

Събирането на момичетата обаче е почти невъзможно имайки предвид майчинските задължения и ангажименти на повечето от тях. В момента бременни са три от петте бивши спайс гърли- Виктория Бекъм, Ема Бънтън и Мел Би.