Карла била забелязана във вторник сутринта да излиза от парижки медицински център, който е специализиран за изследвания с ултразвук, пише БЛИЦ.

Първата дама на Франция Карла Бруни беше заснета да посещава известен медицински център във френската столица, където се провеждат изследвания с ултразвук.

Франция е развълнувана от слуховете за бременността на първата дама Карл Бруни. Дали съпругата на Никола Саркози наистина очаква дете? Карла била забелязана във вторник сутринта да излиза от парижки медицински център, който е специализиран за изследвания с ултразвук.

Преди няколко седмици популярно френско седмично списание обяви, че президентската двойка очаква дете, позовавайки се на проверен източник. "Все още не знаем дали е момче или момиче – за момента е прекалено рано, но сме сигурни, че първата дама е бременна", пише списанието.

Closer отбелязва, че президентът и неговата съпруга са помолили хората от обкръжението им да не дават гласност на тази новина. Елисейския дворец отказа да коментира новината за бременността, което без съмнение допълнително подклади слуховете. Френските медии се надяват Карла да обяви официално, че ще става майка в петък, когато е насрочена пресконференция с нейно участие.