Дейвид Бекъм едва се справя с притеснението си в навечерието на сватбата между принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Английският футболист и съпругата му Виктория са сред специалните гости на кралската венчавка в Уестминстърското абатство утре.

35-годишният ветеран на „Лос Анджелис Галакси” е нервен около церемонията, въпреки че отдавна би трябвало да е претръпнал покрай стотици светски събития. Бекс обаче отдава сериозно значение на бракосъчетанието на внука на кралица Елизабет II, още повече че самият той е израснал в силно пророялистко семейство, пише в. "Монитор".

„Това е невероятно събитие. Нашата страна има нужда от него, британците обичат кралската фамилия. Аз съм израснал в този дух, на това са ме учили баба ми и дядо ми. Затова когато получих Ордена на Британската империя, аз ги взех с мен в Бъкингамския дворец. Те се почувстваха много горди, това означаваше много за тях”, разказа ентусиазирано Бекъм.

Нервността на Дейвид се забеляза по време на баскетболния мач между „ЛА Лейкърс” и „Ню Орлиънс Хорнетс”. Той седеше в компанията на актьора Джеръми Пайвън, като не изглеждаше много разговорлив, за разлика от звездата на сериала „Антураж”.