Камелия отдавна се доказа като способно момиче.

Бива я в пеенето, в правенето на шоу, във воденето на тв предаване, в налагането на сексуална и всякаква друга мода.

Психолози обаче наблюдават превърналата се във явление атрактивна фолк певица и обясняват странните й фобии и капризи, които я обсебват с това, че е изключително активна личност, която обаче все още не се е осъществила докрай, пишат от kliuki.bg. Това, което ще я приведе в хармония със самата нея, е майчинството.

Странните прищевки на Ками нямат край! Напоследък е станала маниакално взискателна към хората, с които работи и особено към приятеля си Цветин. Вярното й гадже все още устисква на безумните задачи, с които го товари.

Освен това певицата държала той да се съобразява с всичките й приумици, колкото и те да изглеждат понякога безумни. Едно от най-новите и най-странни изисквания към Цветин е да купува единствено черна тоалетна хартия. Това не е въпрос само на ексцентричност, а и на появилото се едва ли не болестно състояние.

Всъщност Камелия се гнуси от тялото си. Затова държи тоалетната й хартия да е тъмна, макар и по-скъпа, за да не вижда мръсотията, която тялото й изхвърля. По същата причина не понасяла и светлите рокли, защото по тях можело да цъфнат петна от телесни течности. Купуването на бяла тоалетна хартия вместо черна може да стане повод за грандиозен семеен скандал.