- Стойко, ти живееш вече в София. Доволен ли си от новия си клуб, от парите, които получаваш, от състоянието и атмосферата в „Академик”?
- Да ти кажа честно, не съм много доволен, защото условията тука не са много добре, всичко даже е много, много зле! Няма условия, не дават пари, но явно така мисли ръководството, което не е много зле за тях. Но когато трябва да се прави добър отбор с по-големи цели, винаги трябва да има добри финанси и условия, няма ли - няма нищо, за съжаление.

- Сам ли живееш или пък вече си си намерил някоя сериозна приятелка?
- Сега си имам жена до себе си, със сериозно намерение, живеем заедно и всичко е наред с нея. Разбираме се чудесно и мислим за бъдещето ни. Така че, всичко е наред, обичаме се и вече мислим за деца, но няма време за всичко.

- Имаш 8-годишна дъщеричка Любомира - тя при майка си ли живее, виждате ли се често с нея, как обичате да се забавлявате двамата?
- Да, много съм щастлив, че имам такова прекрасно дете, което много ме радва и много добре се разбираме! Връзката ни е много силна, нищо че сме разделени с майка й и не се виждаме толкова често. Но когато имам време или когато тя е във ваканция, се виждаме с Любомира. Чуваме се по телефона всеки ден и много, много, много се обичаме! И се разбираме чудесно. Много я обичам, това е човекът, за когото съм готов на всичко!

- Защо се разделихте с майката на дъщеричката ти - Жулвена?
- Беше една хубава сватба, един хубав миг, които съм изживял и още повече мигът, когато се роди Любето, но в живота настъпват промени - за едни добри, за други - не толкова. Просто може би не съм бил достатъчно готов, за да продължа семейния ни живот, или по-точно любовта не е била толкова истинска и затова се получи раздялата с Жулвена. Но в момента се чуваме от време на време и се разбираме добре. Радвам се за нея, че вече има друго семейство и има детенце. Явно е намерила човека до нея.

- Вярно ли е, че твоят „баджанак” е защитникът на “Миньор” (Пк) - Пейчо Делиминков - имаше ли драми помежду ви?
- Да, в това няма лошо. Когато двама души се обичат, да се вземат, както се казва! Но да уточня - аз като се разделих с нея, те тогава са се намерили и в това няма лошо. Те имат прекрасно детенце, което се казва Боряна. С Пейчо Делиминков съм в добри отношения, защото съм над тези неща. И да подчертая – нямало е драми заради това нещо, което се е случило. Всеки има право на избор и животът си е негов, нали?!

- На всичкото отгоре този Пейчо Делиминков бил преспал и с братовчедката ти Гергана и даже със сестра ти Марина - вярно ли е?
- Със сигурност не е спал с братовчедка ми – поп-фолк певицата Гергана, а със сестра ми имаха 2-годишна сериозна връзка! Оставам на читателите да преценят кой е прав, кой крив и така нататък!

*Гергана

- През декември 2007 г. ти официално обяви годежа си, даже за кум си бяхте избрали Милен Георгиев! Със същата ли жена ли беше или имаше друга изгора и какво стана със сериозните ти намерения?
- Да, тогава се имах с едно момиче, с което бяха много сериозни нещата. И наистина й бях подарил годежен пръстен, но се получиха едни неразбирателства и се разделихме с това момиче, за което мога да кажа само хубави неща.

- В един клюкарски „жълт” сайт прочетох, че си зарязал годеницата си и си тръгнал по разврат заради мъж, който е някакъв тв водещ, а той, от своя страна, се хвалел наляво и надясно, че си го „оправил” и него - възможно ли е?

- /Бурен смях!... Е, това беше най-забавният въпрос! Никога не мога да си го представя, камо ли да се случи да бъда с мъж! Да, мога да бъда с мъж например на кафе или да поддържам приятелски отношения с някого, но за нещо повече категорично НЕ! Иначе съм чувал за футболисти, които си падат по мъже...

- Преди няколко години на кастинга на третия сезон на „Мюзик Айдъл” Соня Васи призна пред медиите, че ти си новият й интимен приятел. Това рекламен трик ли беше тогава и ако не - колко време продължи връзката ви с нея и бива ли я още Соня в леглото?
- Имаше нещо такова, но да го формулирам така. Когато Соня дойде във Варна за „Мюзик Айдъл”, се разбрахме да снима един клип, свързан с предаването, но не се случиха нещата. Така се запознахме, после се видяхме, даже си поговорихме много приятно, но никога не е имало нещо друго общо между нас, освен чисти отношения - това е. Не е както казват, че сме имали връзка и подобни неща и това си е самата истина.

- С кои по-известни дами си имал интимни отношения досега?
- Нека това да го запазим в тайна, защото всеки би искал да запази нещо за себе си!

- Когато беше за известно време в полския „Арка Гдиня”, успя ли да забиеш някоя знойна полякиня?
- Да, жените там са много хубави, но са малко по-различни от жените в България, защото в Полша трябва доста повече внимание и ухажване, докато бъдеш с нея, а не като у нас - толкова лесни и елементарни, разбира се, не всички де!

- По какви жени си падаш - по-зрели, с по-голям бюст или нещо друго?
- За да ме привлече една жена, трябва да има хубаво лице. Дали има голям бюст, дали е слаба или приятно закръглена, няма значение. Но вече мисля, че намерих това момиче, и сега сме двамата! Всички неща, които ми харесват, ги има в нея! Е, има и минуси, но така е - няма изцяло перфектен човек! Иначе възрастта на жената за мен няма значение. Е, предпочитам от 26 до 37 години да е, но зависи от това как изглежда жената.

*Соня Васи

- Казвал си, че никога не си бил зарязван - толкова ли си самоуверен или просто жените досега не са си стрували достатъчно?
- Да, така, не че съм самоуверен - просто явно при мен по-бързо се случва това изпаряване на любовта, така да кажа. Или те се държат не както на мен ми харесва и слагам точка на всичко. Аз съм много принципен в тези неща - има ли нещо, което не ми допада и ме дразни - край! Досега не са ме изпреварвали, но може и да дойде такъв ден, а не ми се иска, да ти кажа честно.

- Според теб сексът преди мачове пречи или помага на футболистите? Имаш ли печален опит от подобни експерименти, които да са се отразили на играта ти впоследствие?

- Да ти призная, никога не съм го правил преди мач, защото съм действал професионално, но съм чувал, че има случаи, когато хора се чувстват добре и обратното. Но според мен, ако вечерта преди мач правиш секс, на другия ден ще ти е трудно, защото си изхабил много енергия. Така че не препоръчвам преди мач да се прави секс!

- Имал ли си дълги периоди на сексуални пости и поради каква причина се е налагало това да се случва?
- Много дълги да ти кажа не е имало, но ако е имало - може би е било не повече от 2-3 месеца. Сигурно тогава сам бил в период на раздяла или нещо подобно и съм искал да си почина, или както се казва - да се пречистя малко!

- Разкажи този случай, в който си имал интимна връзка с момиче, което на пръв поглед не е изглеждало много „отворено”, но впоследствие е показало много добри умения в леглото?
- Имал съм един такъв случай, в които подцених момичето – то изглеждаше съвсем обикновено и мило, затворено момиче, от което не очакваш нищо... Но какво стана - беше наистина една страхотно изживяна секс-вечер с нея!

- В интервюта често казваш, че си имал много приятелки. Знаеш ли точната бройка на интимните си завоевания досега?
- Е, той само Митьо Пищова си води такива бележници! Не мога да кажа конкретна бройка, но за годините, които имам в момента - 32, смея да кажа, че съм доволен от това, което ми се е случило досега с жените. Ако кажа 1000 бройки, някой ще каже „Да, бе, да!”; ако кажа само 20 - други ще кажат „Да, бе, да!”, така че това нека да си остане една моя малка тайна засега...

- Правил ли си групов секс и при какви обстоятелства?
- Нека това да не го казвам.

*Стойко Сакалиев (*Снимка: Bulphoto)

Вижте видео:

Интервю: Светлана Терзиева - СЕСИЛ, blitz.bg

Снимка(водеща): Bulphoto