Фурията Ивана е в остър конфликт със съседите си от блока на ул. „Гладстон" в Пловдив, в който живее от няколко години.

Примата на поп фолка не само не ги поздравява, но от известно време е спряла и да плаща за общите разходи по поддръжка и почистване, пишат от snews.

Причината за възникналия скандал между Ивана и съседите й е, че те отрязали мераците й да си направи гараж във вътрешния двор на кооперацията. Дворът е обща собственост и за да може Ивана да вдигне гаража, трябвало да събере подписите на всички фамилии, живеещи там. Няколко семейства се съгласили, но повечето били против.

След като й било отказано, айтозлийката решила, че трябва да отмъсти по свой начин. Гласовитата дама спряла да плаща за поддръжката на блока, която е буквално жълти стотинки в сравнение с нейните хонорари от няколко десетки хиляди лева месечно. Освен това така паркирала огромния си джип на тротоара, че друга кола да не може нито да влезе, нито да излезе в двора на кооперацията.

Съседите й обаче не смятат да оставят нещата така. Домсъветът е обсъждал да даде известната си комшийка на съдия-изпълнител, който принудително да събере дължимите такси, пише в. „Акцент".