Елен Колева обясни, че не е от глезлите или пък по-малко от жените, които искат да бъдат на всяка цена кльощави.

"Не съм типа Виктория Бекъм - жени, които консумират единствено ябълки, солети, цигари и вода. Обичам храната, уважавам я и си хапвам. След закуската си взимам душ. Отивам на снимки, свършвам си работата", разказва актрисата за това как преминава денят й обикновено, научи Lifestyle.bg

Актрисата изненадващо за жена призна, че никога не е спазвала хранителен режим или диета. "Ако стомахът ми казва, че е гладен няма значение дали е 2 часа през нощта или 10 сутринта. Щом организмът ми говори, че е гладен, значи той има право да иска", категорична е Елен, чието меню обикновено включва пилешко или италианската кухня като спагети, пица и различни видове паста. Това с което никога не може да бъде изкушена е... сладкото.

Нещата, с които се глези най-много са масажи и парна баня. "Обичам водата страшно много, плувам. На фитнес не ходя, защото не ми харесва", казва Елен, която също така обожава да се грижи за кучетата й Тифани и Хюго. "Ако денят ми е свободен мога да прекарам половината с тях, за да ги храня и да ги извеждам. Не обичам да ходя на театър, толкова колкото да гледам филми у дома. Обичам да се срещам с приятели, които са основно от детските ми години", разказва в интервю за бТВ звездата от "Шивачки".