Кали знае как да привлече вниманието към себе си дори и със силиконови цици.

Новото 20 е, че певицата щяла да бутилира ракия, която да се казва Тодор Живков и освен това да е 45-градусова, като 45-те години управление на неговата партия, съобщава Lifestyle.bg

Да, но всичко това е под формата на майтап. Изпълнителката на хита "Като те почна" се пошегува в свое интервю за бъдещите си "творчески" планове. Да не би тогава Кали да е сред хората, които изпитват носталгия по времето на Живков?

"Не, разбира се, този строй не трябва да се връща, но вижте в каква страна живеем днес. Повтарям страна, а не времена, защото времето не ни е виновно. Смятам, че агресията, проявите на която се тиражират в медиите, ни прави лоша услуга. Кой кого заклал, потрошил или залял с киселина... И младите хора си казват:

"Ето как мога да реагирам, ако имам нещастна любов, ако искам да стана известен...", заяви устатата звезда. "Новините са да ни информират как се справят политиците с управлението, как да се предпазим от грипа, вместо да ни повтарят колко души са умрели от грип", допълни още тя.