Албена Вулева - хапливата водещата, която смущаваше дните и нощите на родните ни звезди, се завърна на екрана на ТВ 7 с предаването "Панаир на суетата".

В първите издания на таблоида Албена изненада феновете си с мекия тон. Тя и продуцентите отчели това като грешка и са решили още в следващото предаване да сменят тактиката и Албена да "скъса" синджира.

-Албена, водещата в първите издания на "Панаир на суетата" не беше ти. Сякаш хората искат да видят остра, безкомпромисна, жлъчна...ще се промениш ли?


-Да, прав си. Концепцията на предаването беше такава, да съм по-мека, но хората искат да се развихря. Екипът ни отчете грешката и още в следващото предаване, което ще се излъчи на Великден, зрителите ще усетят, че кучката в мен не е заспала, ставам зла!

-Колкото беше в „Сигнално жълто" ли?


-Не, няма как да съм такава. Преди правех всичко сама, сега с мен в "Панаир на суетата" работи екип, класата е съвсем друга. Тук съм в ролята и на интервюиращ, така че няма да е същото.

-Скоро в интервю беше казала, че не искаш да бъдеш лоша кучка. Последно?

-Не съм казвала такова нещо, някой от колегите е извадил думите ми от контекста. Искам да съм кучка, как да не искам!

-С една дума късаш синджира!


-Точно така, късам синджира, ще лая и хапя.

-Промениха ли се родните звезди през последните две години?

-Не са се променили никак. Даже са се върнали назад във времето. „Сигнално жълто" им помагаше да не се взимат на сериозно, да не се правят на толкова велики, защото за малка страна като България е смешно да има толкова много звезди. Преди докато вървеше предаването постоянно всички бяха на нокти, пазеха се, внимаваха да не ги сгащим в кофти момент. Сега ще се заема със задачата пак да ги „вкарам" в правия път, че нещо са се разпуснали.

-Има ли звезди в България?

-Една. За мен това е Лили Иванова. Има безспорен талант, не се натрапва, рядко дава интервюта, подбира медиите в които да се покаже, държи се на дистанция, облича се прилично. Тя се е поставила на пиедестал и ние я възприемаме така.

-Не се ли страхуваш, че ако се завърнеш към острия тон отново ще получаваш заплахи?

-Не, ни най-малко. Аз съм свикнала. Обаждали са се по телефона да ме плашат, дори пред телевизията бяха дошли едни юнаци да ме предупредят да внимавам. Така и не разбрах кой ги е изпратил, не се страхувам от анонимни заплахи.

-Ти се снима за Плейбой, би ли приела подобна покана сега?

-Да, аз обичам да се снимам и за мен беше инстинско удоволствие да направя сесията за Плейбой, така че съм готова да го направя пак, стига да ме поканят.

-Какво прави през тези две години между "Сигнално жълто" и "Панаир на суетата"?

-Почивах си активно, бях много изморена. Все пак „Сигнално жълто" ми отне шест години и както ти казах аз сама правех всичко в това предаване. През втората година се концентрирах върху образованието си, взех си стари изпити.

-И не си продавала домати на сергия?

-Не, колегите, които пуснаха тази „новина" поне да бяха ме снимали.

-Може да си се скрила под сергията.


-Да, добре звучи /смее се/. Нямаше да е лошо да имам една сергийка с екологично отгледани плодове и зеленчуци, да изкарам малко пари в тази криза.

-Говори се, че скалпела е 'играл" здраво по теб, колко пластични операции имаш?

-Имам корекции само на бюста, които си направих скоро. Това е!

-А кучка ли си в живота?


-Да. На екрана не съм много по-различна отколкото съм в живота. Близките ми ме упрекват, че съм много пряма. Винаги казвам какво мисля и не спестявам истината. Не ме интересува дали това се харесва или не.

-Със старото си гадже ли си още?

-Да, но старо като време в което сме заедно, сега да не излезе, че ходя със старец/.

-Как ще посрещнеш Великденските празници?

-Традиционно, в къщи, с близките - агне, яйца и козунаци. Може да отида и на църква, не че съм религиозна, но ей така за екзотика.

Източник: Blife.bg