Ъшър е получил прекрасен подарък преди Великден от колежката си Риана.

След като двамата се срещнали на музикален фестивал в Калифорния, те решили да се позабавляват и наели хотелска стая, където певецът се насладил на прелестите на червенокосата красавица, пише Lifestyle.bg

Срещата между двамата се пазела в пълна тайна, но чавек от екипа на Ъшър развалил всичко като щракнал двамата заедно. "Те си изкараха чудесно заедно на фестивала и имаха огромно желание да се видят насаме след това. Двамата се познават от дълго време, много се харесват, но винаги досега се засичаха в неподходящия момент", казва близък до двамата източник и разкрива:

"Ъшър и Риана размениха няколко дълги и страстни целувки. Определено искрата между тях пламна. Щеше да е прекалено очевидно да отидат на среща някъде в Лос Анджелис, а и двамата трябваше да се връщат бързо към работата си. Затова избраха среща в неизвестен хотел".

Явно певицата от Барбадос не бърза да се обвързва и гребе от живота с пълни шепи. Наскоро Риана призна, че точно както в клипа към последната й песен, тя обича да бъде връзвана и "пляскана" и в реалния живот. Какво точно е сторил Ъшър на интимната среща обаче едва ли ще разберем.