Още една звезда падна в капана на брака. Доскоро флиртът на сексбогинята и прекрасна актриса Камерън Диас с бейзболиста Алекс Родригес изглеждаше като невинна забежка, пише "Стандарт".

Оказа се обаче, че не само тя, но и спортистът яко са хлътнали един по друг. Нито колегите, нито светските хроникьори предвиждаха бляскаво бъдеще на двойката, особено след като се знае, че Алекс е сред мъжете, минали през леглото на тигрицата Мадона.

Именно той беше човекът, заместил Гай Ричи след развода му с поп кралицата. Сега Родригес бе засечен да купува годежен пръстен за Диас. Алекс дори има официална благословия от майката на актрисата - Били.

Отношенията на влюбените гълъбчета са като в розов роман. Камерън вече се чувства истинска майка на дъщеричките на бейзболиста Наташа и Ела. "Алекс е много влюбен в Камерън и иска да я защити от всичко.

Тя обожава у него готовността да бъде семеен мъж", разкриват близки на двойката пред медиите зад Океана. Актрисата наскоро доказа желанието си за близост, като се премести в Маями, за да е до него.