Късно снощи се появи чуждестранният дует на Теодора. Певицата пазеше в тайна изпълнителят, с който си партнира, като издаде само, че е от Балканите.

"Мисля, че този дует, който направих с него, не е за България. Модерна песен, дискотечно звучене, но не знам дали ще се приеме тук, така че аз не залагам на него, аз залагам на дуета с Джери, а този просто е нещо интересно, което направихме две балкански страни" - каза Теодора преди няколко дни за Signal.bg.

Оказа се, че дуетното парче е със Синан Акчъл, който бе сред гостите на Теодора на промоцията на албума "Моят номер". Пред камерата на Signal.bg той заяви:

"За напред ще пиша песни и за Тони, и за Теодора. Много ми харесват гласовете им. Пеят с много чувство и вярвам, че има място за тях и на световната сцена. Искам да направя Теодора една от новите принцеси в Истанбул. Възможно е това да стане. Ние сме хора, които ще й помагаме да се развива"- бяха думите на Синан, който в Турция е наричан "Златното момче". Той пише музика от 6 годишна възраст.