"Беше трудно и вълнуващо за мен. Повтаряхме един кадър няколко пъти. Имаше репетиция, генерална репетиция, снимки. Много съм щастлива, че ме поканиха. Надявам се да оправдая очакванията, по отношение актьорска игра" - казва Преслава относно ролята си в "Столичани в повече"..

"Мислех си, че лесно ще влезна в роля заради нашите клипове, но тук е далеч по-различно. Има си специални неща, които се спазват и сега тепърва ги разбирам на снимките, но като цяло съм много щастлива. Общо взето се радвам, че ме поканиха. Чест е за мен. Сериалът е много гледан и рейтингът му е много високо. Дай Боже и занапред да има много успехи, и аз да се представя добре, макар за кратко" - изрази надеждите си звездата на фолк музиката.

"Преслава е изключително привлекателна и е много добра актриса, точно това си говорехме с нея" - казва Христо Гърбов и допълва: "За певица нямам думи, аз съм й фен. Има допирни точки в музиката и киното. На изпълнителите им се налага да бъдат актьори. С Преслава е хубаво, че е хубава и добре пее, и дето се вика ми се иска непрестанно да играем и да удължаваме сериите с нея" - заяви актьорът.

Източник: Signal.bg