Американският рапър, актьор, продуцент и телевизионен водещ Ник Кенън сподели пред медиите в САЩ, че е "изумен" от отдадеността на съпругата си Марая Кери към неродените им близнаци.

Водещият на телевизионното предаване "America`s Got Talent" и изпълнителката на "Touch My Body" се очаква да станат родители в близките няколко седмици.

В интервюто си за американско издание Ник говори за отношенията си с певицата, техните очаквания за бъдещето и за "саможертвите", които Марая прави в името на децата.

*Марая Кери позира гола и бременна за корицата на сп. "Life & Style"

"Изумен съм от съпругата ми. Тя е най-красивият и силен човек, който някога съм срещал. Гледайки я как минава през всичко това и как прави всички тези саможертви за децата, е най-красивото нещо, на което съм ставал свидетел", сподели пред репортери екранната звезда.

Кенън освен това призна, че няма търпение да стане баща, тъй като според него това би направило живота му още по-страхотен.

*Марая Кери и Ник Кенън

"Пътуването ми досега бе невероятно. Чувал съм обаче, че след като станеш баща, то се превръща в още по-страхотно изживяване. Нямам търпение", заяви още съпругът на Марая, пише БГНЕС.