Зверска параноя от ядрен апокалипсис тресе Преслава. Певицата до такава степен се е побъркала около новините за проблемите в японската централа Фукушима-1, че хвърли в джаза фармацевтите в столична аптека.

Трагикомичната сценка се разиграла в квартал Изток. Преслава влязла в аптеката почти с шут, изпъчила гърди и заявила, че купува цялата налична йодна тинктура, пише slava.bg. 

Брюнетката трябвало да повтори на няколко пъти поръчката си, тъй като жената зад щанда не можела да повярва какво точно иска звездата. Преслава обаче била категорична:

„Вече не знам какво да правя с тази радиация. По всички телевизии дават, че някакъв реактор ще гръмне. Направо не мога да спя. Чух, че трябвало йод да се пие. Та затова си взимам много, за да имам. Давайте йода, плащам в брой!“

Тези реплики на надарената добричлийка аха да докарат инсулт на фармацевтката зад щанда. „Момиче, не знам дали знаеш, Япония е доста далечко. Няма страшно. Толкова йод не ти трябва“, едва сдържала смеха си аптекарката.

Дори това обаче не успяло да убеди паникьосаната певица, че опасността не е близо. В крайна сметка тя наистина си тръгнала с всичкия йод, който успели да намерят.

За съжаление Преси е доста назад с информацията и изследванията на учените. При заплаха от радиация йодът наистина помага, но само калиевият. Последните проучвания показват, че точно неговите продажби не са се увеличили за разлика от тези на обикновената йодна тинктура.

Вижте фотогалерия:

Галена и Преслава се забавляваха заедно след наградите на телевизия "Планета"

Преслава, Софи Маринова и Кали на участие

Преслава с тоалет на пера

Фен на Преслава й подарява кошница с орхидеи

Преслава в Night Flight

Преслава