Бившата първа ракета в света Серина Уилямс изглежда напълно излекувана от депресията, която я мъчеше в последните месеци.

Шампионката от "Уимбълдън" поднови тренировки в средата на миналата седмица, но продължава да намира време и за развлечения, пише .

През уикенда шоколадовата тенисистка бе забелязана от папараци на плажа в Маями, където се забавляваше в компанията на свои приятелки.

Серина бе в отлично настроение и дори разкърши пищната си снага, полюшвайки се в танц.

И въпреки че снимките не са кой знае каква радост за окото, феновете на Серина без съмнение ще останат доволни от видяното.

Защото тя вече не е онази Серина, която се чувства зле психически заради здравословните си проблеми.

А, както е известно, по-малката от сестрите Уилямс си изпати много лошо…

Миналото лято, малко след като спечели четвъртата си титла на тревата в Лондон, тя си наряза стъпалото на излизане от ресторант в Берлин.

Последваха две операции, а в края на годината Серина получи усложнение и лекарите й препоръчаха да носи предпазния ботуш още няколко месеца.

И когато тъкмо го бе свалила през февруари, белодробна емболия отново извади Уилямс от строя и дори застраши живота й. Тя бе приета по спешност в болница и подложена на операция заради тромб, който запушваше кръвоносен съд в белите й дробове.

Дори и това обаче не сломи коравата Серина Уилямс, която въпреки депресията продължи да мисли за завръщането си на корта. А кога ще се осъществи то - това никой не знае. Дори самата тенисистка.

Първоначалните намерения на американката бяха да играе на "Ролан Гарос", но според нейния агент е много по-реалистично тя да се завърне за "Уимбълдън".

Вижте фотогалерия:

Серина Уилямс се забавлява на плажа в Маями

Серина Уилямс в реклама на Top Spin 4