Новата песен на Ани Хоанг ще е със заглавие "Лекарство за мъж", научи Signal.bg.

"Следващата песен ще е динамична. Даже мога да ви кажа и името - "Лекарство за мъж"! Текстът ще ви е интересен. Композицията е на Калин Димитров, иначе текстът е на Росен Димитров. На семейство Димитрови този път наблегнахме. Вече мислим по парчето. Другата седмица влизаме на записи. То е готово, като текст. Даже тя няма търпение" - сподели Люси.

Композиторът Калин Димитров е доволен, че е работил в тандем с текстописеца Росен Димитров. Двамата съименници по фамилия рядко се засичат в съвместни проекти, за сега.

"Ние с Росен много се уважаваме, но в интерес на истината рядко се случва да ни събират. Събраха ни по избор на Ани Хоанг и Людмил Иларионов. Парчето е много интересно, звучи доста приятно, актуално. Росен направи страхотен текст, благодаря му. Много е забавна песента, интересна е" - казва Калин.



Композиторът има различен подход към всеки от изпълнителите, за които пише музика. Особено интересно му е, когато изпълнителят пряко участва с идеи или пък има ясна концепция за песента, която иска да си поръча. Конкретно за песента, която е написал за Ани Хоанг, Димитров казва:

"Имаха идея, това е много важно те си дойдоха с ясната концепция. Той, Людмил, си е професионалист. Няма какво да го коментираме - от А до Я планът и графикът е разчертан. На мен много ми допадна идеята. Взехме, че направихме демото. Росен направи страхотния текст и в момента подготвяме записа на песента, който до броени дни трябва да се реализира. С Ани влизаме в студио, след това предстоят допълнителни записи на инструменти, смесваме и парчето е ОК".