Водещата на „Горещо” Венета Райкова има черна магия и затова не може да се отърве цяла зима от грипове и настинки, твърди родна екстрасенска.

Горещата блондинка обаче била бясна на въпросната гадателка и смятала, че тя я ръчка да върви при нея за разваляне на магията срещу много пари, съобщава БЛИЦ.

„Тази е рекетьорка, затова говори такива неща за мен”, жалвала се Венета пред колеги. Според горещата водеща физическото й неразположение тази зима не се дължало на рухнал имунитет вследствие на магия, а на вирусите, които синчето й Патрик донасяло вкъщи от детската градина. „Всички болести ги карам със сина ми”, оплакала се Райкова пред приятелки.

Мъжът й Тишо много настоявал жена му да се занимава със спорт и да се калява, но Венета хич не била фенка на физическите натоварвания. Водещата била и ужасно страхлива, затова никога не скочила с бънджи, въпреки че Тишо е собственик на „София бънджи клуб.”

„Аз имам дете, за което да се грижа. Каква ми е гаранцията, че няма да ми се скъса въжето в последния момент?!” възмущавала се блондинката пред благоверния си.

Завистници говорят, че устатата фурия се страхувала да не би някой да пререже нарочно въжето, ако тя се съгласи да скача с бънджи.