Две изумително синеоки момичета - двумесечната Кори и моделът Диляна Попова са новите лица на кампанията „Вземи ме вкъщи“.

Кутрето има едновременно шокираща и банална съдба – изоставено е. Шокиращото е, че това се случва, когато кученцето е само на десетина дни.

Още непрогледнала, без изграден с помощта на майчината кърма имунитет, Кори е сложена в найлонова торбичка и подхвърлена посред бял ден пред зоомагазин в столичния квартал Лозенец. Мърдащото пакетче е намерено от невярващата на очите си собственичка на магазина Елена Анастасова-Милушева. Следват изтощителни дни на денонощно захранване на всеки 2 часа и притеснения дали животинката ще оцелее.

Кори се справя и днес, два месеца по-късно, е глезено, поразително синеоко кученце, което добре осъзнава красота си. В търсене на уютен дом и любящи стопани за своето малко момиче, Елена се обръща към екипа на Радио Magic FM. Така се стига до фотосесията на Кори със състрадателната Диляна, .допълват от "Блясък".

Ако искате да осиновите Кори или друго куче или котка от кампанията „Вземи ме вкъщи“, без да отлагате посетете сайта на медията и вижте как можете да го направите.