Хелън Ууд, известна най-вече като проститутката на Уейн Рууни, направи нови разкрития от интимните си преживявания с популярни английски личности.

Пред "Нюз ъф дъ Уърлд" тя признава, че е "преспала" с още един от "червените дяволи".

Палавницата обаче не разкрива за кой съотборник на Рууни става въпрос. Освен това г-ца Ууд допълва, че през леглото й е минал и футболист на Челси, пише . 

Сред нейните клиенти са били още трима популярни актьори, политик и известен британски топполицай.

*Уейн Рууни

С коментарите си 23-годишната проститутка задълбочава сексуалната криза във Висшата лига. 

В последните години националите на Англия попадат в изданията най-вече с изявите си извън терена, където не един и двама бяха спипани в изневери и оргии с жрици на любовта.

*Хелън Ууд (Л)

Междувременно риалити звездата Имоджен Томас, която миналата седмица бе замесена в поредния сексскандал на Острова, проговори за седеммесечната си афера със семейна звезда от местния елит.

Както е известно, името на футболиста бе запазено в тайна, но това на бившата "Мис Уелс" лъсна в таблоидите. Сега тя признава, че е била предадена, тъй като въпросният играч й обещал да използва влиянието си и да спре публикациите. "Ще се погрижа за това", били последните му думи.

Малко след това красавицата е била заплашена със затвор, ако издаде самоличността на кръшкача.

 "Бях предадена, а наистина мислех, че е различен. Не попадаше в обикновения стереотип на футболист. Той каза, че ще ме защити, а е мислил единствено за себе си", разочарована е моделката.

Тя се е срещнала с вече бившия си любовник в нощен клуб в Лондон, което навежда на мисълта, че мистериозният футболист най-вероятно играе в някой от столичните клубове. Именно той бил инициаторът да започване на връзката.

Повечето от срещите им са били преди мачовете на отбора му, когато той е бил на лагер. Последната е от преди две седмици, когато риалити звездата е усетила, че някой я следи.

"Обадих му се и му казах, че са ни разкрили и че трябва да използва положението, за да предпази себе си и мен", разкрива Имоджен. Това е и последният път, в който двамата разговарят.

Преди време апетитната Имоджен Томас изкара бурна връзка и с нападателя на Тотнъм Джърмейн Дефоу.