"Преодолявай и продължавай напред". Така звездата от хитовия сериал ”Стъклен дом” Яна Маринова отговори на въпрос на водещата на предаването „В джаза събота вечер” по bTV Вили Сечкова как се е справяла с трудните моменти от своя живот. 

Яна разказа как на 16 години е била простреляна от своя тогавашен приятел. Тя каза, че всеки, претърпял подобен кошмар трябва да го сподели, а не да се срамува от него и да го крие.

Тя сподели, че се е преборила с проблема със силата на страха, защото „това е разликата между героя и страхливеца”.

"В подобни ситуации човек трябва да тропне с крак и да не се предава", каза още Яна Маринова.

На въпрос на водещата в какво се крие тайната на успешната й кариера, при условие че не учила в НАТФИЗ, чаровната блондинка заяви, че „ако човек носи таланта си в себе си, то той няма нужда от учител, а от здрава работа”.

Тя сподели, че се чувства добре в кожата на своята героиня от „Стъклен дом” bTV Елена.

„Аз станах част от нея, често си представям как би реагирала тя в дадени моменти от реалния живот”, добави звездата от българския сериал.

*Снимка сп. Максимум

Яна Маринова разказа за връзката си със своя любим Тихомир, с който и тя и техните деца – нейния син и неговата дъщеря – активно практикуват екстремни спортове. Тя отрече участието й в интимни сцени с нейните колеги от сериала Калин Врачански и Юлиан Вергов, да е навредил по някакъв начин на отношенията им.

"В нашата връзка няма ревност, ние изпитваме зряла любов един към друг", категорична бе Яна Маринова.

Чаровната блондинка разказа още пред Вили Сечкова за страстта си по ездата и за най-екстремната каскада, която е правила в киното.

В студиото на „В джаза...” тя показа завидни умения по салса – най-новото увлечение, в което се е впуснала с Тихомир.

Снимка(водеща): Ст. Гребенаров