Легендарният балкански изпълнител Дино Мерлин гостува в „Шоуто на Слави“, за да представи парчето си „Love in rewind“, с което ще се състезава за Босна и Херцеговина на конкурса „Евровизия“.

Песенната надпревара ще се проведе другия месец в Дюселдорф.

Изпълнителят зарадва своите почитатели с изключително популярната в България песен – „Йорговани“, която изпълни заедно с Нели Петкова. Мерлин не можа да скрие възхищението си от нашенската гласовитка. „Много ме въодушеви – като Весна на младини. Искам да кажа, че всъщност е много по-добра на тези години, отколкото Весна тогава“, коментира роденият в Сараево певец.

Дино прояви интерес за бъдещ общ проект с Нели и попита Слави дали е възможно да се осъществи нещо такова. Дългия се зарадва и даде положителен отговор,пишат от kliuki.bg.

По време на визитата си в предаването на шоумена Дино Мерлин си спомни за първото идване в България. „Дължа много на вашата страна Преди 1989 г. с Весна Змиянац имахме голямо турне във Варна, София, Русе, Пловдив, на големи стадиони, в големи зали, изпълнявахме „Йорговани“ и други песни…. Бяха големи хитове в България“, отбеляза той.