Натали Портман разкри в американско токшоу, че е променила специалния си режим на хранене за доброто на своето бебе. Бременната актриса досега не ядеше никакви храни и продукти от животински произход.

Заради бременността обаче носителката на Оскар реши да бъде обикновена вегетарианка, защото прекаленото ограничаване създава опасности за детето й. "Когато забременях, пак станах обикновена вегетарианка, защото го исках. Послушах тялото си, моят организъм се нуждае от яйца, мляко и други продукти", казва тя.

"Знам, че има хора, които се въздържат и не ядат никакви животински продукти, но аз трябва да бъда внимателна. Следя своите нива на желязо и B12 в кръвта, защото ако нямаш тези вещества, това може да се окаже голям проблем", допълва Натали.

Звездата от "Черният лебед" стана вегетарианка през 2009 г., след като прочела книга, в която се разказва за животните, отглеждани само, за да бъдат изядени.

Сега тя не издържала на апетита си: "Ако не ядеш яйца, тогава не можеш да ядеш сладки или кекс. Но понякога ти се дояжда точно това. Обичам да хапвам яйца", казва с усмивка Портман, пише Lifestyle.bg.