Според списание „Блясък” поп фолк изпълнителката Райна вече има нов приятел, въпреки слуховете, че все още не може да прежали танцьора Светльо.

Може би в последното все пак има доза истина, тъй като клюката носи, че поредното завоевание на „пилето” отново кърши снага на сцената, но подробностите свършват дотам.

Бившата половинка на младия татко Коцето явно е решила и сега да остави личния си живот в тъмнина, но дали ще й се получи за дълго, като се има предвид колко голям интерес представляват креватните й завоевания за клюкарите.

От списанието са категорични, че този път Райна няма как да излезе с оправданието, че става дума за приятелски отношения между нея и въпросния младеж, тъй като двамата са били изловени и заснети в няколко кадъра, в които демонстрираните отношения далеч надхвърляли приятелските такива.

Топката в момента обаче е в половината на изпълнителката на „Големи думи” и от нея зависи дали ще хвърли малко светлина върху мрачното си лично пространство, или ще даде свобода на действие и интриги за всички онези, чието любимо занимание е да се ровят в интимния свят на известните. Каквото и решение да вземе Райна обаче, едно е ясно – имат ли връзка с младежа скоро ще стане ясно, допълват от kliuki.bg.