Сексапилната Николета Лозанова използва всички средства, за да се задържи на върха на славата и да привлича внимание върху себе си.

В сайта YouTube от вчера се мъдри уникално видео, на което палавата пловдивчанка е чисто гола! Горещите кадри най-вероятно са заснети по време на някоя от фотосесиите на моделката. Кой е заснел клипчето и как то се е появило в интернет, остава загадка, пише zasada.bg.

Преди около две години Николета отново скандализира всички с еротично видео. Тогава обаче на него тя бе в компанията на Андреа и Златка Райкова. Няколкоминутното видео с доста сексуален характер се появи "по случайност" в роден портал за видеосподеляне.

На кадрите се виждаше как Андреа, Златка и Николета, в разгара на частен купон, пият марково шампанско, гледат филми за възрастни, а накрая се отдават на страстни ласки във ваната. По-късно мацките признаха, че това е било просто PR трик.

Вчера стана ясно, че красавицата има амбиции да става фолк певица и да бъде конкурентка на Алисия и на музикалния фронт, пишат от lifestyle.bg.

Снимка: Петър Тодорински