Джим Кери преминава през криза на средната възраст. Това сподели самият той в Туитър.

Поради тази причина 49-годишният Кери се подстрига, а дебютът на новата му прическа беше днес в Туитър. Под снимката Джим написа: "Аз съм четка за рисуване".

Според последните клюки актьорът бил отчаян, защото не виждал на любовния фронт нищо интересно. Джим дотолкова се стрестнал, че дори изпаднал в депресия и започвал да умолява бившата си Джени Маккарти да се прибере при него.

Джени е много близка с дъщерята на Джим Джейн и в момента е най-верният й приятел, който й помага да преодолее раздялата със съпруга си музиканта Алекс Сантана. Двете се виждат всеки ден и си говорят за Джим Кери, съобщава Lifestyle.bg

"Джейн каза на Джени колко много баща й страда по нея и по 8-годишния им син Евън, и как иска да знае дали има шанс да се помирят", казал източник пред американския таблоид National Enquirer.

"Джим се срещаше с десетки жени, откакто се раздели с Маккарти, но нищо не продължи повече от една седмица. Той все още е лудо влюбен в бившата си и явно не може да продължи напред.", сигурен е източникът и продължава - "Джим обеща да отиде на терапевт, който да му помогне да излезе от дупката, в която е в момента. Наистина е в голяма депресия.

Всъщност промяната в настроенията на Кери беше един от основните мотиви Джен да го напусне. Връзката им вече не беше забавна. Но ако Джим докаже, че вече е надраснал емоциите си, може двамата да се съберат отново някой ден."