Всяка приказка има своя край, колкото и хубава да е. Изглежда романтиката между Кейти Пери и Ръсел Бранд се е изпарила и тяхната романтична любовна история, от фантастична новела се е превърнала в кошмар.

Проблемите не подминават двойките, без значение дали те са известни или познати само в квартала си, пишат от Blife.

Кати и Ръсел са доста заети покрай кариерите си и им се налага непрестанно да пътуват. В последно време папарашките снимки на Пери показват една изтормозена жена с торбички под очите, която непрестанно обикаля по летищата.

Ръсел и Пери се ожениха миналата година, но вече имат назрели проблеми в брака си. Те трябва постоянно да пътуват, за да се виждат, а когато най-сетне са заедно, умората им пречи да се нарадват един на друг.

Оказва се обаче, че двамата имат и друг проблем. Ръсел Бранд е бивш наркоман. Той е положил много усилия да се изчисти и да загърби лудия живот, затова сега нито пуши, нито пие, нито нещо подобно. Той се стреми да живее максимални здравословно. Това не може да се каже за Пери.

Винаги, когато е навън с приятели тя пие и пуши, което е част от начина й на забавление, но докато е с мъжа си трябва да се ограничава от любимите си пороци. Това определено ги раздалечава. Ръсел на няколко пъти е говорил с нея и й обяснил, че би искал тя да спре да пуши и пие толкова много. От своя страна Пери заявява, че е на 24 и все още й се купонясва.

Времето ще покаже дали прибързаният брак между Кейти Пери и Ръсел Бранд ще устои или ще сме свидетели на поредния холивудски развод.