Добричлийката била с “договор” в нагласеното шоу, майка й платила наема на кухнята.

Защо журито харесва супата на Сидония? Как успя добричлийката да си спечели имунитет? Защо момичето без кой знае какви умения в кухнята успява да мине между капките и остава в предаването?

Тези въпроси си задават зрителите по интернет форумите. Отговорът е ясен – готварското предаване Lord of the Chefs е нагласено и Сидония е сигурният победител, пише БЛИЦ.

Майката на 32-годишната участничка е известна бизнесдама от Добрич, която върти ресторанти в София и Кранево. Даниела Пеловска е и един от спонсорите на предаването на Дългия и още преди старта тя се била договорила с продуцента дъщеря й да остане в шоуто до края. По интернет форумите масово се говори, че

амбициозната майка е купила победата на Сидония –

Даниела платила наема за снимачната площадка на готварското риалити – Кулинарната академия в Добрич, където имала връзки.

“Сидония е дъщеря на най-голямата нахалница и интригантка в Добрич – Даниела Пеловска. Метнала се е досущ на нея – нагла, невъзпитана, създаваща само интриги и напрежение... Лъжкиня до мозъка на костите си, също като майка си”, пише анонимен форумец в сайта на bTV. “Лично познавам Даниела: политическа пеперуда, хитра, но не умна, двулична, дебелоока, интригантка”, пише друг.

В предаването Сидония се представя с второто си име – Радева, за да не я свържат със скандалната й родителка.

Даниела Пеловска е била изпълнителен директор на макаронената фабрика в Добрич, управител на “Дердика Турист”, шеф на “Добруджански Протеин” и на “Хранителни стоки” ЕООД. Била е член на Националния съвет на СДС, напуска сините през 2005 г. и отива в “Новото време”, показа разследване на “ШОУ”.

Познати на Сидония пък разказват, че тя е работила в няколко заведения, откакто завършва гимназия, главно като сервитьорка, барманка или помощник в кухнята. Тя обичала да си краде лъжички от кафенетата, като обяснявала, че ги колекционира.