Веселина - новото откритие на Diapason Records, сподели пред камерата на Signal.bg, че от най-ранна детска възраст се занимава с музика. Попфолкът пък е жанрът, който най-много харесва и затова смята да се посвети изцяло на него. "От много време слушам попфолк, чак не помня откога - от дете" - казва Веселина.

Младата надежда на попфолка е родена във Враца, завършила Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство - Пловдив, а в момента учи Магистратура в СУ "Св. Климент Охридски".

Разчита на първо място на глас, не подценява и визията си: "Надявам се това, че мога да пея да е голямото ми предимство, визията и опитът, който ще трупам занапред, да ми помогнат, за успеха" - доверява изпълнителката.

"Наистина има голяма конкуренция в попфолка, но всеки се отличава по един или друг начин" - на мнение е Веселина и смята, че е попаднала на точното място в Diapason Records.

"Смятам, че Diapason Records са по-различни от останалите. Изпълнителите са изключително естествени и всички се държат добре с мен. Много ги харесвам. Едно колегиално отношение имат към мен, което много ми помага. Запознах се с всички изпълнители - много приятни, весели хора са" - споделя тя.

Веселина разкри, че вече работи по втория си сингъл, а в процес на подготовка е и третата ú песен.