Телевизията, вестниците, киното и мъжките списания са тези, които превръщат някои млади българки в еротични сънища и символи на привличането за голяма част от силния пол.

5-те най-желани българки класира в. Монитор. И те са:

1. Диляна Попова

Редовно избират синеоката манекенка за най-красивата, най-сексапилната, за всичко възможно от този род. „Много готино звучи. Не знам дали съм най-красивата, но съм много поласкана от такъв комплимент”, казва скромно тя. Мъжките списания се надпреварват да я съблекат. Какво повече ще направят сега, когато изгря и звездата й на актриса, не е ясно. Голямата изненада в новия филм Love.net e нейното сценично присъствие, което е почти равностойно на това на суперпрофесионалисти като Захари Бахаров, Христо Шопов, Лилия Маравиля, Диана Добрева, Койна Русева.

2. Луиза Григорова

Луиза Григорова, която играе богаташката щерка Алекс, въртяща любов с младия шофьор в нашумелия сериал "Стъклен дом", се нареди на първо място сред най-съблазнителните жени за 2010-а. Никой не може да каже, че не е страхотна, откъдето и да я погледнеш. И в живота, и в сериала обаче й се наслаждава все Явор Бахаров.

3. Виктория Петрова

С нечовешки сините си очи, убийствена визия на палава наследничка на древен аристократичен род, както и с почти непрекъснатото си появяване на екран Виктория е едно от най-ярките дамски присъствия в мъжките сърца. Мачовците в родината не бяха никак очаровани, когато стана ясно, че ще минава под венчилото с колега оператор, но бракът й беше съвсем кратък и отново запали мераците на донжуановците.

4. Лора Георгиева

Водещата на шоуто „Така го правят жените” по bbt се снима в триизмерна фотосесия за петия рожден ден на мъжко списание. Направо е грехота, че си има гадже.

5. Цветана Пиронкова

След триумфите й на международните турнири и мъжете в България забелязаха колко е секси. Стройната пловдивчанка стана първата наша тенисистка, достигнала до полуфиналите на най-големия турнир на трева в света – „Уимбълдън”. Тя записа феноменален успех, побеждавайки втората в света, петкратната носителка на трофея Винъс Уилямс.