Вчера снимахме новия клип на Пепа. Беше много забавно. Очаквайте го съвсем скоро...

Сега продължавам с вашите въпроси...

- На 16 години съм. Никога не съм се гримирала. Какво според теб трябва да слагам на първо време? Не искам да изглежда прекалено... Имам акне, какво да правя?

- На първо място се погрижи за този свой проблем с помощта на козметик-дерматолог. На второ място използвай покривен фон дьо тен. Наблягай на меките и пастелни тонове. Нека сенките да са с перлен оттенък и да са по-деликатни.

- Какъв фон дьо тен използва Николета Лозанова?

- Професионален, много пъти съм споделяла марката. Не бих искала да я казвам отново, за да не правя реклама.

- Каква марка козметика използваш ти?

- От декоративната козметика използвам Криолан, а от бялата козметика - професионални кремове, които ми ги препоръчва моята козметичка.

- С какво може да подчертавам и уплътнявам веждите си.

- С молив за вежди. Хубаво е да не е мек, а леко твърд. От едната страна да има четка, за да може след като подчертаеш веждите да ги разрешиш. Рисува се по посока на растежа на косъмчета. Другият начин е със сенки и четка. Нека цветовете да са в сиво-кафяво или по-тъмно кафяво. Не препоръчвам черно.

- Какъв фон дьо тен е подходящ за всекидневна употреба?

- Има течни, има стикове. Зависи от това какво предпочитате. Зависи и от типа кожа.

- Ще бъда булка тази година. Имам кестенява коса, светла кожа и зелени очи. Как да се гримирам?

- Може или да се избере кафяво-шоколадовата гама с натуралните тонове за по-естествен вид при сенките, очите и устните. Като устните могат да бъдат с леко перлен гланц или прасковено червило. Бледо-лилавата гама също е подходяща. Гроздово-лилаво, люляково-лилаво... Тези цветове много подхождат на зелените очи. Устните могат да бъдат в бледо розово с прозрачен гланц.

- Коя световна личност има най-съвършените черти според теб?

- Ще изредя няколко... Като красота много харесвам Ева Лонгория, Чарлийз Терон, Скарлет, Бионсе, Джей Ло, Никол Шерцингер, София Лорен, Бриджит Бардо... Харесвам и Джейми Лии Къртис, а също и Джесика Алба.

- Как мога да си уголемя устата с помощта на молив и червило?

- Моливът трябва да се сложи милиметър над устните. Със същия молив устните се запълват. След това се полага червилото и върху молива. В средата на устните се слага по-светъл нюанс червило. Върху всичко това се слага гланц.

- Обичам да слагам брокат... Демоде ли е?

- Не! Зависи от мястото, времето на деня и събитието... Ако работата ти е свързана с по-строга среда, не е много подходящо, но не е демоде. Демоде е тъмния молив за устни и цветно червило.

Чао! До скоро... :)