Традиция стана феновете на телевизия “Планета” в най-популярната социална мрежа в Интернет – Facebook, да определят най-големите хитове на пролетта.

Тази година, за трети пореден път, това ще се случи, благодарение на гласуването в Дискусионния форум в официалната група на музикалната медиа. Почитателите ни бяха единодушни през 2009 г., когато за пролетен хит определиха “The Man” на Ивана.

През 2010 г. за най-популярна и обичана песен на сезона те избраха “Искаш ли” на Емилия. По всичко личи, че 2011 година ще бъде благодатна на хитове и интересни нови песни. Заявка за това бе направена още по време на новото “Пролетно парти”, което телевизия “Планета” засне в хитовия нощен клуб “Планета Пайнер” в Пловдив. На музикалния пазар вече и специалната пролетна селекция на песните, които музикална компания “Пайнер” подарява на своите фенове.

В програмата на телевизия “Планета HD” и телевизия “Планета” вече се появяват и новите видеоклипове, които ще претендират за приза “Хит на Пролет 2011″. До 15 май 2011 всички ще могат да дават предложенията си в онлайн класацията, пишат от planeta.tv