Алисия подготвя нова песен, която е композиция на Оцко и скоро ще бъде презентирана на публиката, разкри самата тя в интервю за Signal.bg.

Певицата очаква с нетърпение предстоящите награди на "Фен ТВ", а така също и най-престижните награди, които обединяват изпълнителите на Балканите в едно безподобно музикално състезание с хъс за качествени хитове и много настроение.

Какъв ще е вотът на българските фенове в категориите: Песен от България и Балкански проект и ще проявят ли по-голяма активност при гласуването тази година, ще разберем тези дни. Утре е крайният срок, в който може да дадете своя глас за нашите изпълнители, номинирани за Балканските музикални награди. Победителите в надпреварата се избират само и единствено от почитателите на балканската музика, които могат да дадат своя електронен вот до 8 април.

"Надявам се феновете да са откликнали. Все още нямаме резултати. Утре ще излезнат резултатите, но аз силно се надявам и почти съм сигурна, че са откликнали. Важното е да са гласували за някои от българските изпълнители, защото все пак Балканските музикални награди са много важни за нашата страна. Това е едно признание и е хубаво да спечели български изпълнител. По този начин доказваме, че сме най-добри на Балканите" - споделя Алисия пред Signal.bg.

"Всеки си мисли, че нещата са нагласени и вече се знае предварително, но не е така. Призовавам всички мои фенове отново -нека да гласуват и да знаят, че техният глас ще се отрази положително"- казва певицата, която е номинирана в две категории: за песен от България, с хита й "Твоя тотално" и за балкански проект, с песента "Важно ли ти е", в дует с албанския композитор и изпълнител Флори.