Теодора е готова не с един, а с два дуета. И докато за единия сценичен партньор на певицата знаем със сигурност кой е, то другият е пълна загадка.

"Дуетът с Джери вече е готов, обаче не можем да му измислим име, как да се казва. Аз предлагам едно, той предлага друго и така не знаем как да го кръстим", казва Теодора.

"За другия дует - той е вече напълно готов, смесен и записан. Но този проект няма да се пусне първо в България, а на мястото, на което сме го правили. Интересно е. Ще видите с кого е" - обяснява певицата.

"Не искам да казвам нищо, после да не ми се скарат пак..." - смее се Теодора и запазва в тайна дуетния си партньор за още няколко дни.

*Теодора и Джери 

Причината за тази тайнственост:

 "Човекът, с когото съм направила дует, бърза за неговия албум. Албумът му ще бъде представен след 10 дена, следователно ще е първо този дует, а след това дуета с Джери. Мисля, че този дует, който направих с него, не е за България. Модерна песен, дискотечно звучене, но не знам дали ще се приеме тук, така че аз не залагам на него, аз залагам на дуета с Джери, а този просто е нещо интересно, което направихме две балкански страни" - споделя изпълнителката.