Американската певица и актриса Дженифър Лопес, която през средата на изминалия месец стана рекламно лице на испанския бижутериен бранд "Tous", е принудена "да работи по-усърдно", за да поддържа фигурата си, след като роди, пишат таблоидите отвъд Океана.

Прочутата изпълнителка и актриса, която отглежда тригодишните си близнаци Макс и Еми от съпруга си Марк Антъни, разкри, че никога досега не се е налагало да внимава с какво се храни и призна, че сега й е много по-трудно да поддържа слаба фигура, пише БГНЕС.

"Винаги съм била спортна натура, за което съм се радвала. Никога не съм яла кой знае колко, тъй като се наяждах с малко.

Но откакто родих децата, нещата станаха по-трудни. Тялото ни наистина се променя.

Разликата не бе твърде драстична, но днес определено се нуждая да работя по-усърдно и да следвам хранителен режим", сподели пред репортери музикалната икона.

Звездата на телевизионното предаване "American Idol" също така посочи и любимата част от тялото си. "Кое харесвам най-много в себе си ли? Това е труден въпрос. Вероятно това е кожата ми. Много й се радвам. Засега се държи добре", заяви още Джей Ло.

Вижте фотогалерия:

Дженифър Лопес и близнаците й в реклама на Гучи

Дженифър Лопес изглежда ослепително в рокля на Жорж Чакра

Дженифър Лопес през годините