Холивудската знаменитост Орландо Блум, който в началото на настоящата година стана баща, след като половинката му Миранда Кер роди момче, осмивал най-новия си образ на снимачната площадка на "Тримата мускетари", пишат американските таблоиди.

В предстоящия римейк, базиран на творбата на Александър Дюма, британският актьор играе ролята на графа на Бъкингам, която всъщност е първият лош образ в кариерата му, пише БГНЕС.

"Всъщност, мисля, че до известна степен осмивах ролята си, защото това бе първият път, в който играех злодей", сподели пред репортери Орландо.

"Имах специален костюм, огромна прическа и приличах на сприхаво дете", разкри още екранната звезда.

Тридесет и четиригодишният актьор, който в новата лента играе редом до Мила Йовович и Джуно Темпъл, също така призна, че не харесва най-новите римейкове на филма с Чарли Шийн и Кийфър Съдърланд, но въпреки това посочи, че взема пример от тях.

 "Харесвам най-вече продукциите като "Индиана Джоунс", "Междузвездни войни" и "Супермен". Веднъж обаче се върнах назад към една черно-бяла лента за мускетарите с участието на Дъглас Феърбанкс. Беше много смешно, защото филмът бе ням и всички в него размахваха ръцете си като луди. Интересното обаче е, че основната идея на лентата е валидна и днес и хората продължават да се връщат към нея", отбеляза още Блум. 

Вижте фотогалерия:

Орландо Блум и Чарлийз Терон за Uniqlo

Вижте видео:

"Тримата мускетари", трейлър