Час преди предполагаемото и все още необявено време, в което е настъпила смъртта на Михаил Михов, от стаята на бизнесмена в правешкия хотел е излязла жена, пише БЛИЦ.

Нейното лице е било заснето от охранителните камери, а разследващите са я разпознали при преглеждането на иззетите записи.

Според БНТ тайнствената дама е била издирена и разпитана от ченгетата. Малко по-рано днес аутопсията на тялото на Михов доказа, че причината за смъртта е инфаркт. Още вчера обаче БЛИЦ писа, че разследващите ще проверят обстойно версията за злоумишлено предизвикване на сърдечната недостатъчност. За целта са назначени допълнителни лабораторни изследвания. След извършването им ще бъде изготвено окончателното заключение на назначената тройна съдебно-медицинска експертиза.

БЛИЦ вече запозна читателите си и с подозренията, че вечерта преди да почине Михов е бил в дамска компания. Източници от МВР отказаха да коментират в дълбочина разпространените в някои издания слухове, че биреният бос е употребявал полово стимулиращите хапчета "Виагра". "Налага се да проверяваме абсурдни дори и за нас версии. Това обаче не означава, че в тях има някаква истина", обясниха запознати със случая.