Софи Маринова вече е намерила заместник на голямата си любов Дачо, с когото се разделиха в края на миналата година.

Напоследък ромската перла подозрително често е забелязвана в компанията на циганския барон от Перник Мечи. Мургавият омайник – милионер, е бил с доста фолкзвезди, в това число и с Преслава, разкриват запознати.

Любовта между Маринова и Мечи пламнала на циганска сватба, на която тя била поканена да пее. Пернишкият барон бил кум на младоженците и платил двоен хонорар на изпълнителката. За да я впечатли, той дори й подарил златна гривна, разкриват присъствали на джамборето. Оттогава Софка все по-често започнала да ходи на гости на богаташа и той да идва на нейни участия, но продължавала да отрича, че имат връзка.

Според близки до ромската перла най-голямото й притеснение е как ще реагира синът й. Тя се чудела как да съобщи новината на малкия Лоренцо, защото това щяло да бъде голям стрес за него. Освен това певицата не искала да я подиграват, че е станала поредната жертва на „новия Коко Динев” и да й викат „баджаначката на Преслава”.

Междувременно едрогърдата добричлийка заяви, че е много огорчена от плъзналите клюки, че е поръчала освиркването на колежката си Галена по време на награждаването й за Певица на годината. „Никога не бих паднала толкова ниско!

Галена ме познава добре като характер и знае, че не бих си позволила такова нещо не само заради нея, а и заради самата себе си. Ние двете нямаме проблем помежду си – явно някой се опитва сега да създаде такъв“, коментира Преслава плъзналата интрига. „Явно се опитват да ни скарат – от толкова време, виждаме се или не, работим ли заедно или не, все някой се опитва да ни скара и да ни направи най-големите врагове. Оставете ни на мира с Галена – всичко между нас е наред!“, призова изпълнителката на „Мръсно и полека”.

Запитана дали все пак има някакво напрежение между нея и Галена заради реакцията на публиката по време на годишните музикални награди на телевизия „Планета”, тя беше категорична: „Галена работи много през годината, направи много хубави песни, променяше визията си, даде всичко от себе си. За мен певица на годината е Галена”. Според Преса е нормално колежката й да е обидена на феновете след това, което се случи, но на нея не е споделила нищо по въпроса.

Източник: blitz.bg